Ett bra spa här i Västerås

Hej! Som dem flesta av er redan vet så brukar jag ju i vanliga fall skriva här på bloggen om saker och ting som har med skönhet och min vardag som frisör att göra. Dock så hade jag här idag tänkt mig att jag skulle ta och skriva om någonting som skiljer sig lite grann från detta, då det faktiskt är någonting som många av er har efterfrågat nu under de senaste få veckorna nere i kommentarsfälten.

Det är ju nämligen så att jag nämnde lite kort under förra månaden att jag hade börjat gå på massage och spa här i Västerås där jag både bor och arbetar och i och med detta så var det många av er som just ville veta vart jag tyckte att man kunde gå ifall man ville gå på massage eller spa här i området. Det stället som jag själv då har valt att vända mig till heter inget annat än Massage & Spa, helt enkelt, och ligger alltså beläget här i Västerås. Så för alla ni som nu då har hört av er till mig angående detta och befinner er någonstans i Västerås eller någonstans i dess omnejd möjligtvis, så tycker jag utan tvekan att Massage & Spa är ett företag som ni bör kika lite närmare på för att se om det skulle kunna vara någonting för just er. Personligen så jobbar jag ju alltså då som frisör och när man jobbar som frisör så är det ju väldigt lätt att man får problem med ryggen bland annat och därför så bestämde jag mig nyligen för att börja unna mig själv regelbunden massage och spa-tid. Det är verkligen någonting som har hjälpt och jag tycker absolut att det är någonting som alla människor skulle kunna dra nytta av! Ha det nu så bra, allesammans, så hörs vi snart igen.