Mina perfekta fransar

Hej hej och hej. Nu är jag äntligen här igen med ett nytt inlägg. Man ska uppdatera minst en gång per dag, eller hur? I alla fall vad jag och fixade min fransförlängning i Linköping som jag brukar göra var tredje vecka. Jag älskar mina fransar! Det bästa är att alla mina tjejkompisar går till samma ställe som mig och det stället heter Studio ColourfulBeautiful.

Jaja, det hände en konstig grej när jag och Lisa var på väg till salongen. Det var någonting som lät runt omkring oss men vi kunde inte hitta vart ljudet kom ifrån. Det var något brusande ljud och jag kan garantera att det inte var något fordon. Men i alla fall gick vi till salongen och gjorde fransförlängning i Linköping, där vi bor. Det man kan förvänta sig av denna fransstylist är att man får ett helt perfekt resultat! Både jag och Lisa gick där ifrån, jätteglada och jättesnygga. Nu får vi se om de ser i skolan imorgon att jag har fyllt på mina fransar. Jag hoppas det.

Det jag ville komma till var att jag tycker att om ni letar efter ett bra ställe där man kan göra Fransförlängning i Linköping, borde ni gå och boka hos ColourfulBeautiful eftersom Anna som jobbar där och är fransstylist är underbart trevlig och man klickar med henne med en gång. Man kan gå dit för första gången och man känner sig så välkommen och det känns som att man har vart stamkund i flera år.

Nu är det i alla fall dags att gå och lägga sig för det är ju skola imorgon. Och nu hoppas jag att mina klasskompisar märker tydligt att jag fyllde på fransarna. Men tack och hej, leverpastej.