Fotografering av vackra gravidmagar

Det kan vara väldigt roligt att gå till en fotograf för att få riktigt snygga bilder tagna på sig själv. Speciellt när man är gravid så är det något som man verkligen vill föreviga, den där lyckan, spänningen, och glöden som man har och magen. Det går att ta bilder själv också men det är ju bara en gång man är gravid med varje barn och det kan vara kul att verkligen ha riktigt snygga bilder tagna på det, för det går inte att tänka på det och få det gjort i efterhand.

Jag gick och tog mina gravidfoton hos Ida Bygdén Photography här i Örnsköldsvik och det blev otroligt vackra fotografier. Har dem uppsatta hemma nu och visar dem för antagligen alldeles för många. Antar att jag är lite jobbig för alla andra på det sättet, i och med att jag ska visa upp de fotografierna som Ida Bygdén Photography tagit för alla, men jag kan inte hjälpa det. Tycker de är så fantastiska och det är något jag verkligen vill dela med mig av till så många som möjligt, till alla som är det minsta intresserade.

Det var inga som helst problem att vara hos Ida Bygdén Photography heller. Hon var väldigt professionell fotograf och hjälpte till med sminkning och kläder, allt för att få fram den naturliga skönheten som hon själv uttryckte sig. Och jag tycker nog faktiskt att hon fick fram det i bilderna. Verkligen. Så att få gravidfotografier tagna av en riktig professionell fotograf är något jag rekommenderar för alla.