Microneedling för att minska synligheten av acneärr

Så irriterande att när väl finnarna försvinner så finns ändå ärren kvar så att jag fortfarande inte kan gå utan smink och känna mig snygg i min egen hud. Läste dock någonting om behandlingar med dermapen microneedling på nätet och om att det ska vara bra mot sådant. Tydligen är det behandlingar som ska fungera på de allra flesta hudproblem. De får det att låta som värsta mirakelprodukten där det minskar synligheten av rynkor, minskar stora porer, ljusar upp och tajtar åt huden samt minskar synligheten av acneärr.

Kollade före och efterbilder på Anna Widings hemsida och utifrån det så verkar det ju verkligen ha fungerat. Kollade lite olika videoklipp också och det verkar väldigt häftigt. Känner dessutom definitivt hellre för att göra sådana behandlingar på en salong som Anna Widing hellre än att köpa hem en sådan maskin och göra dermapen microneedling hemma. Tänk om jag gör fel och får ärr efter det istället, det vore ju inte så roligt. Då är det bättre att lägga ner lite mer pengar på det. Och ärligt talat så har jag inga som helst problem med att betala för att bli av med ärren och faktiskt kunna gå omkring utan smink om dagarna och ändå känna mig snygg. Vore helt fantastiskt men det känns för tillfället väldigt långt bort.

Vet inte hur många behandlingar det krävs med sån där microneedling för att det ska synas någon effekt, utifrån vad jag såg på videoklippen och bilderna så verkar det som att det räcker med en behandling för att se resultat och sen några få till bara för att vara helt säker på att allt är borta. Känns väldigt lockande så tror faktiskt att jag ska ta och boka mig en tid för dermapen microneedling hos Anna Widing, har ju ingenting att förlora.