Hårförlängningar för ett drömmigt hårsvall

Tycker om att ha axelllångt hår får då är det så lätt att få bort håret, att bara sätta upp det i en liten toft och så är det helt ur vägen, speciellt när man ska träna, då är det helt perfekt. Sen när det kommer till event och födelsedagar och annat sådant, ja då tycker jag ibland att det vore kul att ha lite längre hår. Så det är inte det att jag vill ha långt hår hela tiden utan mer det att jag vill ha långt hår ibland för att kunna göra riktigt snygga frisyrer. Därför har det inte blivit så mycket mer än att jag nu har gjort så att jag har använt mig av hårförlängningar.

Går till Goldie Lux i centrala Kungsbacka och får hjälp med att sätta i hårförlängningar som sen ofta håller i sig i några veckor. Vilket är väldigt bra. Jag har testat att köpa sådana där klamror som man sätter upp själv men tycker inte alls att det blev lika bra och det var betydligt svårare än vad det såg ut att vara. Man såg ganska tydligt att det var löshår och inte mitt egna, tror att det kan ha varit färgen också, och så vill man inte alls ha det. Men när jag får hjälp med att sätta i hårförlängningar från min frisör på Goldie Lux så ser det väldigt naturligt ut och brukar alltid få kommentarer om hur fint mitt hår är och det är aldrig någon som tror mig när jag säger att det är löshår.

Jag brukar rekommendera Goldie Lux till de som vill ha lång hår men som inte orkar vänta på att deras egna ska växa ut eller som faktiskt inte vill ha det hela tiden utan bara ibland.